Domů > SEO a Ranky > MajesticSEO spustilo Search Explorer

MajesticSEO spustilo Search Explorer

Majestic SEODnes mi přišel do emailové schránky newsletter od MajesticSEO. Slavnostně oznamují, že spustili svůj Search Explorer v alpha verzi. Není to Explorer jak jsme ho znali například od Yahoo, nicméně lze v něm hledat podle klíčových slov a porovnat si jak si váš web stojí v celosvětové konkurenci podle MajesticSEO metrik.

Je to mimo jiné důkaz o tom, že MajesticSEO používá svoje hodnocení a algoritmy a nebere data od jiných firem jako je Google nebo Microsoft. Ačkoliv to nebylo moc hlasitě prezentováno, tak MajesticSEO si s vlastním vyhledávání pohrávalo už v roce 2005, kdy v březnu 2006 jejich index obsahoval 1 miliardu stránek.

Trumfem v růkávu MajesticSEO je i nepersonalizované vyhledávání, takže kdokoliv na celém světě dostane stejné výsledky hledání jako vy. Navíc je Search Explorer kompletně bez reklam, nicméně pro zobrazení více než 10-ti výsledků je potřeba se bezplatně zaregistrovat.

MajesticSEO Search Explorer alpha verze

Stránky se řadí podle „Search score“, která je viditelná i veřejně a tak má každý možnost sledovat jaké důsledky měly změny na webu nebo nově získané zpětné odkazy na hodnocení webu.

Můžete si hledání sami vyzkoušet https://www.majesticseo.com/reports/search-explorer, ale pamatujte na to, že jde o alpha verzi.

  1. 01.11.2013 na 15:09 | #1

    Porad nevim zda koupit placenou verzi, pro cca 10 webu mi prijde litr mesicne dost.

  2. 01.11.2013 na 15:20 | #2

    @Drupal city
    Registrace i používání search exploreru je zdarma, MajesticSEO nabízí i Free variantu účtu. Otázkou je, jestli by se investované peníze vrátily.

  3. 01.11.2013 na 21:09 | #3

    Dobrý soft za rozumný peníze je http://webmeup.com/ dovolím si link.

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.