Archív

Archív pro ‘Nezařazené’ Kategorie

Novinky na webu pagerank.jklir.net

Pagerank.jklir.netPo velice dlouhé době jsem konečně dokončil plánované změny na webu pagerank.jklir.net. Volného času je opravdu málo a tak jsem velice rád, že už to mám za sebou :-). Na design webu jsem moc nesahal, nicméně jsem překopal co šlo – od CSS až po backendovou část. V seznamu níže jsou všechny podstatné změny sepsané.
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags: , ,

Vše nejlepší do nového roku 2016

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. S časem to letos bylo ještě horší než předchozí roky. Je to vidět i zde na blogu, který jsem letos velice zanedbával. Ne že by nebylo o čem psát, ale na kvalitní články mi chyběl hlavně čas a motivace. Pomalu bych mohl psát PFka podle předpřipravené šablony :).
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags:

Vše nejlepší do nového roku 2015

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. S časem to letos bylo ještě horší než předchozí roky. Nezastavil jsem se, potkal pár příjemných i nepříjemných lidí, zkrátka rok jako každý jiný :). Abych řekl pravdu, tak mi zbývá ještě hodně věcí k dokončení z minulého TODO listu a rád bych je dodělal co nejdříve.
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags:

Vše nejlepší do nového roku 2014

01.01.2014 1 komentář

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. Taktéž jako předloni bylo spoustu práce a nezbývalo moc času na jiné aktivity. Abych řekl pravdu, tak jsem se už přes rok a půl ještě nezastavil. Nicméně se mi povedlo dokončit pár bodů z minulého TODO listu a tak mám alespoň dobrý pocit :).
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags:

Změny na webu pagerank.jklir.net

Pagerank.jklir.netDíky štědrému daru přes PayPal a pracovnímu oknu jsem se konečně dostal k dlouho plánovaným změnám na mém webu pagerank.jklir.net. Změny nejsou tak velké, ale mnohé by mohly potěšit. Mojí snahou i nadále je, aby se můj web, respektive odkaz, objevoval na různých aukcích domén a prodejích webů a nabídl návštěvníkům potřebné informace na jednom místě.
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags: , ,

Vše nejlepší do nového roku 2013

01.01.2013 1 komentář

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. Kdybych ho měl shrnout, tak byl plný práce, ale vesměs jsem nic nestihl z minulého TODO listu. Občas mi přerůstaly problémy přes hlavu a řešení zabralo více času, než se kterým jsem počítal. Poznal jsem mnoho nových a schopných lidí, kteří mě zase poposunuly o něco dál.
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags:

Web jede na novém serveru

Network V letošním TODO listu jsem psal, ze jsem nucen přejít ze starého hostingu na nový. Když něco musím udělat, tak na to dřív či později musí přijít řada. Jednak to bylo dlouhodobými neshodami s neseriózní technickou podporou, ale i častými problémy s výkonem serveru. Konečně jsem se dokopal k přechodu na virtuální server od firmy Wedos.
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags: ,

TODO List pro rok 2012

todo listZačal nový rok a k němu patří i pravidelné bilancování. Poslední léta opravdu stojí za nic a rád bych to letos změnil. Bilancování nemá cenu, spíše chci sepsat svoje plány. Tento článek si asi nepřečte moc lidí, ale píšu ho pro sebe, protože občas nějaký ten papírek ze stolu vyhodím nechtěně do koše a moje plány musím lovit hluboko z nitra programátorovy hlavy :-).
Číst dále...

Categories: Nezařazené Tags: