Domů > Nezařazené > Vše nejlepší do nového roku 2014

Vše nejlepší do nového roku 2014

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. Taktéž jako předloni bylo spoustu práce a nezbývalo moc času na jiné aktivity. Abych řekl pravdu, tak jsem se už přes rok a půl ještě nezastavil. Nicméně se mi povedlo dokončit pár bodů z minulého TODO listu a tak mám alespoň dobrý pocit :).

Povedlo se mi spustit tátovi e-shop s vlasovou kosmetikou, ale ještě je na něm pár věcí k dokončení. Bohužel spuštění přislo pozdě a tak jsou malinkaté vánoční tržby. Chce to mít internetový obchod minimálně 2 měsíce před Vánoci naplněný zbožím a hlavně důkladně proindexovaný vyhledávači, jinak si jej moc zákazníků nenajde. Letošní rok to bude daleko lepší.

1) Velice rád bych chtěl dokončit projekt s generování faktur. Vím, takových projektů je na trhu mnoho, ale věřím, že si své uživatele najde. Mám koupenou doménu, mám i napsaný základ webu, jen se k tomu pořádně dostat a doklepat to do konce.

2) Už několik týdnů si pohrávám s myšlenkou optického pojítka (FSO) o rychlosti 100 Mbit/s Full duplex. Mám předpřipravené podklady a dokonce jsem stihnul i celý obvod vlastní konstrukce virtuálně otestovat a funguje. Otázkou je, jak si s tím poradí skutečné součástky ve skutečném prostředí. Suma sumárum to celé visí na penězích. Odhaduji náklady na zhruba 4500 Kč na spoj (komplet elektronika a mechanika na obou stranách).

3) Dokončit malé resty, které mi tu straší na stole už hodně dlouho. Nespospíchají… a to je asi hlavní důvod, proč jsem se ještě k nim nedokopal :). Vesměs jsou to různé vylepšení mých webových projektů, které postupně sepisuji.

Mimochodem tento článek má pořadové číslo 101. Jsem velice rád, že i přes občasné přispívání tento počet neustále roste. Ikdyž je to suma za zhruba 3 roky provozu, tak si myslím, že články jsou přínosné a kvalitní.

Přeji všem fanouškům mé osoby, návštěvníkům blogu a ostatních mých webů a samozřejmě i občasným sponzorům, klientům a vůbec všem lidem, kteří to se mnou myslí dobře… mnoho stěstí, zdraví a úspěchů v novém roce 2014! Ať je nový rok 2014 minimálně tak úspěšný jako jeho mladší brácha :). Plánů je mnoho, je čas se do nich pustit.

Categories: Nezařazené Tags:
  1. 01.01.2014 na 20:23 | #1

    Co se týče Vánoc a shopu, chce to daleko dříve. I dva měsíce před jsou pozdě. Dva roky po sobě jsem dělal SEO pro jednu minisite na vánoční dárky a nebyla to sranda. Doporučuji začít již kolem srpna, Seznam je dost pomalý.

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.