Domů > Nezařazené > Vše nejlepší do nového roku 2013

Vše nejlepší do nového roku 2013

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. Kdybych ho měl shrnout, tak byl plný práce, ale vesměs jsem nic nestihl z minulého TODO listu. Občas mi přerůstaly problémy přes hlavu a řešení zabralo více času, než se kterým jsem počítal. Poznal jsem mnoho nových a schopných lidí, kteří mě zase poposunuly o něco dál.

Web jsem úspěšně přesunul už v dubnu a další body stále odkládám až bude více času. Dva z bodů již mám rozpracované a leží mi skeletony na disku a v letošním roce je opravdu dodělám – slibuju na vyhoření počítače :). Hlavně bych rád rozjel tátovi e-shop a nabral tak další zkušenosti s reálným marketingem na internetu.

Zaroveň ke starým bodům přibyl mezinárodní projekt FitPalist.com, který bych velmi rád viděl se slušnými příjmy a vysokou návštěvností. Doufám, že se povede vyjednávání s velkými firmami o začátečním rozjedu a třeba se i odkoupí část podílu.

Všem čtěnářům nepravidlného blogu, návštěvníkům mých ostatních webů i občasným donátorům přeji dodatečně vše nejlepší a mnoho úspěchů do nového roku 2013. Pro všechny, kteří mají z minulého roku smíšené pocity jako já, nevěste hlavu – bude líp, jen to chce jít tomu štěstíčku naproti :).

Categories: Nezařazené Tags:
  1. 01.01.2013 na 20:01 | #1

    Velmi dobrá myšlenka s FitPalistem. Přeju ať se podaří dotáhnout do konce a též vše NEJ do roku 2013! 🙂

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.