Domů > Nezařazené > Vše nejlepší do nového roku 2015

Vše nejlepší do nového roku 2015

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. S časem to letos bylo ještě horší než předchozí roky. Nezastavil jsem se, potkal pár příjemných i nepříjemných lidí, zkrátka rok jako každý jiný :). Abych řekl pravdu, tak mi zbývá ještě hodně věcí k dokončení z minulého TODO listu a rád bych je dodělal co nejdříve.

V prvé řadě začal vydělávat loni spuštěný e-shop, naopak tržby z kontextové reklamy spadly asi o 20%. Ve vzduchu je několik dobrých nápadů jak se slušně zaopatřit za celkem málo práce, jen si najít čas. Na blogování skoro žádný čas nezbýval, popravdě ani motivace. Ale abych se konečně dostal k plánům…

1) Dokončit věci z minulého TODO listu :). První dva body jsou takřka na spadnutí a dokonce co se týče 100 Mbit/s FSO pojítka, tak šly ceny součástek dolů. Vymyslel jsem i způsob jak srazit cenu pojítka mírně nad 2000 korun, což je už velice zajimavý poměr cena/výkon. Pracovní název je už také vymyšlený – Sirius. Celý projekt bude pod svobodnou licencí s možností sponzorských příspěvků a určitě se z nich zaplatí vývoj celého projektu.

2) Sehnat si buď lepší práci nebo se zaopatřit plánovanými projekty. Ideálně se úplně osamostatnit. Pak už jenom zbývá dovolená v Jugoslávii, první dítě a pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty :). Pokud vše vyjde, tak bych rád založil i firmu, ale to je spíše otázka až následujících 2 let.

3) Od přítele sestry jsem se dozvěděl o trojúhelníku práce – rodina – volno. Ideálně by měl být tento trojúhelník každého rovnostranný (respektive každý vektor stejně velký). Bohužel u mě převládá práce a ostatní věci zanedbávám. Budu s tím muset něco udělat, minimálně zlepšit time management.

Přeji tedy všem návštěvníkům blogu, sponzorům, klientům, rodině hodně zdraví, stěstí a úspěchů v novém roce 2015! Ať už si dáváte přecevzetí nebo ne, ať se Vám letos splní všechny vaše přání a sny, stejně tak ať Vám vydrží dobrá nálada a pozitivní myšlení minimálně do dalšího daňového přiznání :). Šťastný nový rok!

Categories: Nezařazené Tags:
  1. 02.01.2015 na 17:49 | #1

    Do nového roku přeji spoustu času 🙂
    Strana práce by zas tak velká být nemusela…

  2. 23.01.2015 na 01:25 | #2

    Už pár dnů uplynulo. 2015 skrývá inovace na poli smartphonů, nové možnosti. O krok dále, 2015 bude průlomový. Ať se daří!

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.