Domů > Nezařazené > Vše nejlepší do nového roku 2016

Vše nejlepší do nového roku 2016

todo listUž je tu opět nový rok a s ním moje pravidelné bilancování. S časem to letos bylo ještě horší než předchozí roky. Je to vidět i zde na blogu, který jsem letos velice zanedbával. Ne že by nebylo o čem psát, ale na kvalitní články mi chyběl hlavně čas a motivace. Pomalu bych mohl psát PFka podle předpřipravené šablony :).

Opět jako každý rok jsem nestihl vše, co jsem si přecevzal. Zbývá mi dodělat mnoho věcí z loňského TODO listu i předloňského :-D. Letos se snad již ke všemu dostanu a doklepu tyto resty.

Před pár týdny jsme s kolegou spustili projekt Taxi Po Ruce, který by měl konkurovat zaběhnutým aplikacím v tomto oboru. Máme domluveny na začátek roku spolupráce s většími taxislužbami ve všech koutech ČR, tak uvidíme, jak to celé nakonec dopadne. Jsem rád, že alespoň tento projekt je hotový – i když mě letos čeká ještě udělat iOS aplikaci :).

Tak tedy k plánovaným úkolům:

1) Dokončit resty, které mám z minulých let, abych o nich nemusel psát i příští rok :).

Myslím, že úkolů je až až a v průběhu roku se určitě ještě objeví další, které budou stát za realizaci. Například i najít si slečnu a pořádně si odpočinout :).

Přeji tedy všem návštěvníkům blogu a dalších mých webů, klientům, spolupracovníkům, známým a rodině hodně štěstí a zdraví do nového roku 2016 a především pohody do splašené reality. Ať Vám vyjde vše, o čem sníte, a problémy a starosti zůstanou tam, kde skončil i loňský rok :). Šťastný nový rok 2016!

Categories: Nezařazené Tags:
  1. 18.06.2017 na 17:40 | #1

    Jirko nějak teď zanedbáváš blog, chtělo by to nějaký nový článek přidat na blog, již to bude rok bez aktualizace 🙂

  2. 18.06.2017 na 22:05 | #2

    Ahoj, není moc času bohužel.

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.