Domů > Podnikání > Zatočte s dlužníky jednoduše a efektivně

Zatočte s dlužníky jednoduše a efektivně

Dlužíš.czKdo podniká, tak se určitě setkal s pozdní platbou za odvedenou práci nebo dokonce nedostal zaplaceno vůbec. Chtěl bych vám představit projekt, ve kterém jsem mimo jiné zainteresován a podílím se na vývoji. Jedná se o portál Dlužíš.cz, jenž se snaží pomoci věřitelům levně a efektivně s vymožením jejich pohledávek po splatnosti.

Pokud máte nezaplacenou pohledávku, stačí se zaregistrovat a vložit ji do systému včetně podkladových materiálů a po ověření a schválení administrátorem se na webu bude zobrazovat karta vašeho dlužníka. Tato karta dlužníka je indexována vyhledávači a kdokoliv si na Seznamu nebo Googlu vyťuká jméno nebo IČO dlužníka, tak se tento zápis zobrazí na předních pozicích. Dlužník je tak nucen co nejrychleji uhradit pohledávku, aby se tento zápis z vyhledávačů odstranil.

Vložení pohledávky je zdarma, nicméně při úspěšném vymožení věřitel zaplatí 2-6% provizi z výše pohledávky za její odstranění. Jediný „problém“ je v tom, že lze vložit pouze nezaplacené pohledávky osob a subjektů s IČO a ten samý požadavek je i pro registraci věřitele – je to z důvodu právní ochrany portálu.

K dispozici je i registr dlužníků, ve kterém lze vyhledávat osoby a firmy. Zde jsou k vyhledání všechny karty dlužníků. Registr může například sloužit i pro „proklepnutí“ nového obchodního partnera. Podle průzkumu si 80% firem prověřuje svoje zákazníky a 20% jejich faktur je po splatnosti.

Portál zároveň nabízí affiliate systém pro webmastery, kteří si tímto způsobem mohou zajistit bezstarostný doživotní příjem. Vstupní bonus činí 500 Kč (18€), provize z vymožení pohledávky vašeho věřitele je 30% a výplata je od 1000 Kč (36€). Pro webmastery je připraveno i několik bannerů pro snadnější propagaci svého affiliate ID. Máte velkou šanci sehnat nové věřitele, podnikatele a firmy, kteří ještě o tomto novém portálu nevědí.

Momentální úspěšnost vymožení pohledávek je 38% z celkových 12.845.049 Kč. K aktuálnímu datu je na portálu vedeno 191 dlužníků.

  1. 30.05.2014 na 21:29 | #1

    Je dlužník vymazaný i z Google cache?

  2. 30.05.2014 na 21:54 | #2

    Ano, je

  3. Affil
    31.05.2014 na 00:26 | #3

    Pekne skryty affiliate clanek…

  4. 31.05.2014 na 01:18 | #4

    Nic neskryvam 🙂 Nicmene lovit lze pres affiliate pouze veritele, za nove privedeneho webmastera nikdo nic nema. Sam chci, aby se projekt rozjel vetsim tempem a treba se to i povede.

Odesláním komentáře souhlasíte se zásadami ochrany soukromí tohoto webu.